Suavemente

Never regret something that made you smile. Älskar detta citatet. Jag älskar allt runt omkring mig just nu. Har haft det jättejobbigt den senaste tiden och nu börjar jag komma ut från min lilla "depression". Att vara omringad av alla mina vänner igår kändes så skönt. Att kunna prata med nytt folk vad så avslappnande !
Just nu håller jag på att vänta på att mitt bad är klart. Det blir bubbelbad med skrubb, hårinpackning, rakning och allt det där !
Vi hörs ! ♥

Grym Halloween !

"Godmorgon",
sitter vid datorn, alldeles sliten och trött. Har sjukt ont i huvudet och i fötterna. Fy !
Igår hade vi jättekul ! Mötte upp Marie på Pearl City för att köpa skor, kattöron och djävulsköron (bild kanske kommer upp) och sen råkade vi träffa på Orane, Alice och Clemence så vi shoppade lite tillsamans.
Sen gick vi hem, fixade oss och drog iväg till C****J*, Helt sjukt kul ! Vi träffade på alla andra och massa amerikaner, kineser, tyskar m.m.. Blev lite mycket för dem mesta av oss men kul hade vi ! Kom ihåg att jag hamnade på scenen och typ dansade helt forever alone men jag kände mig så bra. Haha !
Drog i alla fall hem vid 3 med Baptiste, Louis, Thomas och Marie och så skulle vi möttas uppe på taket fast Marie och jag orkade inte så vi somnade.
Tack för denna grymma kväll även fast jag är riktigt sliten nu !



Ursäkta för värsta fjortisbilden men jag kan inte riktigt visa er hur jag verkligen ser ut just nu..

Life is very short and what we have to do must be done in the now.

Godmorgon,
vaknade för nästan en timme sen och jag ligger fortfarande i sängen och tänker... Behöver rensa mina ta nkar ibland, känns så skönt !
Vad jag ska göra idag ? Jo, blir nog den bästa dagen/kvällen/natten på länge ! Först ska jag städa rummet ordentligt för ikväll kommer Marie och Leo att sova över. Efter att jag har städat rummet kanske jag kommer plugga lite och så för imorgon lär jag nog bli väldigt trött.. Sen ska jag möta upp Marie och Leo på Pearl City och där ska jag köpa ett par svarta klackskor som jag berättade om förrut. Sist men inte minst, ska vi göra oss fina och så hemma hos mig och dra ut på Halloweenfest ! Yeayy. Berättar mer om det senare..
Vi hörs ! ♥
Sist jag var ute..

Godnatt

Ska gå och lägga mig nu, måste sova bort problemen.. Vi hörs imorgon!


Sjuk !

Godmorgon,
fick stanna hemma nu på morgon. Har blivit sjuk. Har ont i huvudet, halsen, ryggen och nacken. KUL ! Men i eftermiddags ska jag till skolan för då har jag två timmar matte och jag kan inte missa mattelektionerna på grund av mina dåliga betyg.. Annars ville jag be om ursäkt för min jättedåliga uppdatering nu för tiden men det beror på att jag är i en period just nu då jag känner mig lite dåligt och så har jag intre mycket tid (brukar komma hem 20.00 nu för tiden), men när jag får tid igen kommer jag ta igen alla inlägg ordentligt !
Igårkväll kom jag hem sent som vanligt och då åt jag direkt middag och gick ut igen för att köpa kontankort. När jag var hemma igen skulle jag starta mina läxor men då blev jag så otroligt trött och så satte jag på min väckaklocka så jag skulle bara somna en liten stund och sen avlsuta mitt plugg. Men plötsligt vaknade jag 00.42 och fattade inte vad som hade hänt. Hade fått jagvetintehurmycket sms från Theo men hade inte ens hört mobilen. Det hela slutade med att jag bytte fort om till pjamas och la mig igen med smink, tofs och bh på, och vaknade med otrolig huvudvärk..
Aja, eftersom jag känner mig lite mycket ofräsh tänkte jag gå och ta ett bad och sen äta en god frukost !
Vi hörs ! ♥

No woman no cry

Vad hände ? Varför är jag så dum ? Jag vill inte längre. Jag orkar inte tänka. Jag vill bort. Jag vill fly. Försvinna. Jag vill till Stockholm. Nununu. Ta mig dit. Jag vill alla andra. Jag vill tänka på nytt. Börja om. Komma tillbaks. Jag vill bara ut härifrån. We are young.



Broken. Sad. Lost.

Home

Tog 18.30 bussen idag. Pouah. Behöver andas ut lite. Har haft en lång dag idag. Kallt och rått... Men helt ok. Nu blir det en god middag, musik och plugg.
Vi hörs ! ♥

3 veckor

Har varit med dig i tre veckor nu. Tre fantastiska veckor med dig. Theo ♥
No woman no cry - Bob Marley, vår låt.




Fixar för fullt !

Hello,
är hemma nu efter en lång och otrolig kall dag. Det har varit typ 14 grader idag och jättejättemycket vind så resultat blev att jag frös ihjäl...
Jaja, är inte här för att skriva om vädret. Just nu jobbar jag för fullt på min nya blogg, spännande ! Men ingenting är klart ännu, det kommer ta typ 2 veckor kanske för den att bli klar (eller kanske mer...).
Nu ska jag lägga det åt sidan och ta fram plugget och fika, mums !
Vi hörs ! ♥
Gammal och dålig bild ifårn några veckor sen..

Like you said.

Hemma.
Har haft en okej dag. Vet inte vad jag känner. Har väl typ förlorat en vän. Typ. Ni kanske undrar varför. Jag undrar också varför. Usch. Blä. Fy. Älskar dig ändå Leo. Är inte riktigt på humör just nu för att skriva.


Don't ever look back.

Vi hörs ! ♥
Leopoldine.

På väg hem (mobilblogg)

På väg hem från skolan. See ya !


Bättre sent än aldrig

Kommer ni ihåg att jag berättade att jag hade köpt två snygga tröjor för typ 2 veckor sen.. ? Hade fixat en bild men glömmde att lägga upp den. Här får ni den i alla fall :
- Zara, 199/styck.


You're a fast car.

You make me feel like i'm living a teenage dream. My heart stops when you look at me. This is real. I can't sleep. Don't ever look back.







Slingor

Lördag 29/10 är det Halloween fest på Cargo JJ. Som ni vet gick jag och köpte mina skinnbyxor igår och så. Har nästan fixat allt jag behöver (fattas bara mina skor och linser + slingor). Skorna ska jag köpa på fredag eller lördag eftermiddag men slingorna håller jag på att testa nu. Jag och tjejerna vet ej vad vi ska hitta slingor någonstans men jag har hittat ett par och det sitter väldigt bra (flättar in det med riktiga håret). Nu har jag ett par blåa vilket ser väldigt fult ut men ska försöka hitta ett par svarta eller något liknande.
Resultat:



Fixar...

Härlig dag. Sol, värme och glad humör är vad jag kallar för en bra söndag. Just nu håller jag på att fixa bloggen. Har bestämt mig; ska byta bloggportal och göra om allting. Min blogg har blivit jättetråkig och jag har tappat blogglusten. Eftersom jag vägrar lägga ner bloggen men jag orkar inte lägga tid på den ska jag fixa så den blir fin, skön att blogga på och bra att läsa. Dock vet jag inte hur lång tid det kommer att ta med tanke på att det finns mycket saker att fixa men jag hoppas den blir klar inom en vecka ungefär...
Aja, ska gå och plugga nu. Senare ikväll blir det restaurang med vänner och ett härligt bad. Mys !
Bild från i fredags

Du gör mig glad.

Jag hade aldrig tänkt på att vi skulle bli tillsamans. Det kändes så overkligt. Du, Theo, killen många vill ha. Jag såg dig första gången och tänkte så mycket saker samtidigt. Marie berättade så mycket fint om dig. Hon berättade hur kär hon var i dig. Hur lycklig hon var varje gång hon var med dig. Hon stod där och berättade och jag kollade på dig och försökte föreställa mig hur det skulle se ut om det blev du och jag. Men det var bara tanker. Inget var verkligt. Och så står jag här idag med dig. Ja, med dig. Det gick så fort. Plötsligt så vaknade jag en dag av att det var vi. Astrid och Theo. Gick det för fort ? Jag hann inte fatta. Jag hann inte tänka efter. Men vet du hur det känns att få dina sms ? Det är ganska obeskrivligt. Varje gågn mobilen låter så önksar jag varje gång att det är "Theo♥" och när det är du, känns det så bra. Det flyger tusen fjärilar i min mage. Och varje jag går i skolan och att jag ser dig, börjar hjärtat slå så fort, jag blir rosa på kinderna och jag kan inte låta bli att le. Och så ser vi på varandra och jag önskar bara att jag kunde gå fram till dig och krama om dig som jag äslkar. Och vi fortsätter att kolla på varandra, jag väntar och du kommer. Du kommer fram till mig och kysser mig som jag älskar och du säger "du är vacker". Om du bara visste Theo hur jag känner mig. Jag blir så glad, jag är så lycklig med dig. Du är en underbar människa. Och nu är det du och jag. Och jag är så lycklig. Tack för allt. Min älskade Theo. Snart 3 veckor. 3 fantastika veckor. Du och Jag. ♥



Nöjd !

Har haft en perfekt dag.
Började då med att jag drog hem till Theo och vi träffade Martin (Camille hade inte kommit ännu) och det var jättetrevligt. Sen tog jag en taxi hem och väntade på mamma för sen drog vi till stan resten av eftermiddan. Först gick vi en sväng till en fransk bokhandel för att köpa mina böcker som jag behöver i år och sen åkte vi till en av mina favorit gator (Maud, toi et moi on ira. C'est genial !). Började med att vi gick in på Sephora, fast jag köpte ingenting där, så vi gick vidare till H&M och jag hittade precis vad jag var ute efter; skinnbyxor ! Så nöjd! Sitter jättebra och aaa, jag är så glad ! Köpte också ett svart långt linne (Catwoman, remember ?) Blir säkert hur bra som helst ! Fattas bara mina svarta skor nu.. Men det fixar jag nästa helg (typ fredag eller lördag eftermiddag). Sen gick vi på en fransk marknad och köpte vin (KUUL!) och sedan åkte vi hem.
Vi hörs ! ♥
Kommer försöka fixa bättre bild.. Så här ser i alla fall mina nya skinnbyxor ! Ursäkta röran i bakgrunden...

Beautiful Day

Godmorgon allihopa,

här sitter jag, nyvaken och taggad inför den här dagen. Jag ska först äta en god och nyttig frukost sen ska jag måla mina tår och kanske naglar och sen ta ett lååångt bad med skrubb, hårinpackning och allt annat som ingår för sen ska jag till Theo !! Camille och Martin kommer kanske också så ska vi alla fyra hitta på något. Men det blir nog jättekul !
Senare ska jag med mamma på stan och kola lite. Jag behöver nämligen skinnbyxor/leggings för Halloweenfesten nästa helg och då ska några av oss vara catwoman.. ´grrrr´
Men nu så har jag ganska bråttom så jag ska dra mig iväg..
Vi hörs ! ♥
En "normal" bild på mig igår...

We are young ♥



It's just a break.

Skönt att inte tänka så mycket på 2 dygn. Bara leva livet som den är. Acceptera saker och ting som dem är. Och det va skönt att slippa tänka på min svenska distans, bloggen, plugget. Ta en liten paus. Det kändes bra.
-
Jag har inte bloggat så mycket för jag har inte brytt mig dem senaste dygnen men också för jag tycker min blogg är tråkig, så jag har tagit lite distans från bloggen och tänkt till lite på en ny desgin och allt (kanske ny bloggportal..., som Linnea..). Fast ingenting är bestämt, bara funderingar.
-
Jag ska bli bättre på bloggningen, på inlägg, på bilder. Fast just nu är jag i en period där jag bara inte orkar bry mig om någonting. Men det kommer !
-
Vi hörs ! ♥



Godmorning Sunshines !

Taggad inför den nya dagen ! Jag tror det blir toppen. Wish me good luck :D




Bild tagen för 5 min sen.. Stolt !

18/10-Viktor ♥

Helt okej dag. Det börjar bli bättre men ändå väldigt mycket spänningar i gruppen och runt omkring. Har pratat med Theo lite och med dem andra tjejerna och tydligen har ljugit.. Okej, visst. Orkar verkligen inte det där mer. Låter ju som om vi är 5 år, Come on väx upp !
Annars har jag också pratat med x... Kommer ni ihåg honom..? Det var jättekul faktiskt. Vi pratade om allt möjligt och skrattade tillsamans och så. Riktigt mysigt ! Dessutom kommer jag aldrig få nog av hans utseende... Såå s n y g g !!

Jaja, nog av mitt liv i skolan, idag är det min storebror, Viktors, födelsedag ! G R A T T I S ! Så ikväll blir det god mat i en trevlig restaurang. Kul !
Aja, ska gå och plugga lite och sen äta och sen duscha/bada och somna med Theos fina sms..
Vi hörs !
Den ända bilden jag har på datorn där vi är tillsamans, sorry för bildrepris ..

Sent !

Ojojoj, jag bara måste gå och sova nu .. Är jättetrött men har haft mycket arbete att genomföra och mycket snack med Leopoldine.. Vi har ett stort poblem med två komnpisar som är i stor depression.. Jättejobbig situation. Annars har jag pratat med Theo och vi har planerat ungefär hur helgen ser ut: ska spendera lördagkvällen med honom.. ojojoj...
Haha, lite spenande, right ? Wihoo, glad är jag i alla fall!
Hur som helst, sov så gott så hörs vi imorgon ! ♥
Älskar dig Leo..

Livet enligt Astrid

Jobbig Dag. Kinesiska lektionen gick skit, franska lektionen va varre och kimi lektionene hade vi ett prov jag inte ens visste om.. Sen blev det problem igen med tjejerna, som vanligt och jag åt ingen lunch. Hjälp. Kändes nästan som om jag skulle dö eftersom jag kände mig så dålig utan mat.
Det dåliga är inte slut ännu. Efter lektionerna kommer Leopoldine till mig och säger att jag börjar att bli som Camille och Marie vilket är negativt (lång historia) och sen kommer Theo och säger att han tycker jag är inte samma person när jag är med mina vänner och den ända jag borde vara med är Leopoldine därför att det är den ända, enligt honom, som jag är mig själv med. Så jobbig situation.
Senare, berättar Theo att han har pratat med en kille och att dem är inte är vänner längre och det är mitt fel och killen är i min buss så vi pratade ut lite men nu är det jättestelt mellan oss. Innan var vi jättebra vänner.. Och sist men inte minst, så bråkade jag med Theo förrut, pga den dära killen och nu mår han dåligt för att han saknar sina riktiga vänner i Frankrike precis som jag känner... Men nu är allting lite bättre fast jag mår dåligt för att Theo mår dåligt..
Vill i alla fall inte prata om det längre, jag hoppas på det bästa under veckan och veckan därpå ! ♥
Vi hörs !

Sunday Morning

Godmorgon,
har precis vaknat och ligger just nu i min säng och planerar min vackra dag samtidigt som jag läser vad Theo precis skickade mig: "Tänker på dig" :D . I alla fall, solen skiner och det är varmt ute (kollade på Iphonen precis och det stog att det skulle bli 23°C idag och över 20°C hela veckan. Naajs!). Jag har så mycket att göra idag, nämligen:
•Gå till gymmet och träna (1 timme)
•Plugga, plugga, plugga (1-2 timmar)
•Gå ut lite och kanske köpa något gott att äta (40 min)
•Plugga igen (1-2 timmar)
•Blogga (?) (30 min)
•Ta min söndags-fixmix, förlklarar en annan gång vad det är. (40 min)
•Äta middag och allt..
Hur kommer jag klara allt det där ? HHHHHHHHHHJJJJJJJJJJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLLLLLPPPPPPPPPP !

Vi hörs ! ♥

Hemma, God Natt !

Ligger i min underbara säng just nu och sms:ar med Theo ♥ ! Så mysigt.
Ska snart släcka allt för jag känner mig lite halv sjuk.. Men om jag kommer ikapp timmarna som jag har förlorat under veckan, borde allt vara på plats imorgon !
Vi hörs imorgon igen, sleep tight !
Bild från förrut !

Saknar

Är så hungrig just nu. Och så hittar jag en bild på mina favo snacks i Sverige. Kan du komma hit ?




You are a star

Theo ♥



Last Friday Night

Hej,
jag kollade igenom bloggen och det är nu som jag upptäcker vilken seg uppdatering det har varit i veckan ! Men jag har mina ursäkter; trött, plugg, problem. That's it.
Hur som helst, alla problem som jag skrev om i torsdags är över, eller nästan i alla fall. Jag har pratat med dem jag hade att prata med och jag har bett få förklaringar vilket för mig var väldigt viktigt.
Annars, slutade jag 3 igår och sen väntade jag och Camille på Theo och Martin (dem slutade fem..) och sen så drog vi bredvid skolan och Martin och Camille gick deras väg medans jag och Theo satte oss och pratade, kramades, pussades... Ojojoj Astrid !
Jättemysigt var det i alla fall. Sen så drog jag och Camille 6.30 ända hem till Marie för att spendera en mysig kväll där (ha-ha). Hittade en massa filmer och bilder på Iphonen i morse.. så lite kul var det.. Nej, vi drack ingenting.
Den mysiga kvällen tillbringades tillsamans med Leopoline, Marie, Camille och Maximilien.
Nu är jag entligen hemma och ska snart hoppa in i duschen för att sen dra till restaurang. Spännande ! Fast det ända problemet för mig är att jag mår skit just nu, känns som om jag håller på att bli sjuk.. Men om jag stoppar in några tabletter bli det nog jättebra sen !
Vi hörs ! ♥
Jag och Camille

Tired

Har precis tagit ett långt och skönt bad och nu ska jag gå och sova. Sjukt trött ! Imorgon börjar jag dock 9.30 istälklet för 8.00. Najs ! Så lite sovmorgon blir det i alla fall.
Hoppas ni har det bra i Europa. Jag har det bra här även fast det finns dagar då man vill bara koppla bort sig. Men nu vill jag inte prata om det där längre. Jag är en stark tjej och jag ska visa det imorgon. Jag ska visa att det går inte att få mig att bryta ihop. You can make it girl !

Kanske slänger ett litet inlägg imorgon bitti, stay tuned ! ♥

image description

I bussen idag... Hade precis vaknat !

Drama.

Dramadramadrama.
Ta mig härifrån. Idag har jag haft den sämsta dagen sen skolan började ... När jag säger sämsta dagen så menar jag det. Vad är problemet med folk ? Vad händer ? Varför regnar det hela tiden (..okej, lite mindre viktigt men ändå..)
U S C H ! Så äcklad av folk som finns här. Jag vill inte föklara situationen men ändå. Jag orkar ingen mer. Jag orkar verkligen inte. Jag vill bara släppa taget för en minut. Ta en paus. Koppla bort mig från den här miljön.



För dem som känner mig, vet att jag är för det mesta en glad tjej. Och visst, jag är glad, jag är lycklig. Men så finns det folk som vill bara förstöra en. Allt handlar inte bara om mig. Det handlar också om mina vänner som har det svårt.
En av dem har problem med sin familj, en annan med sin pojkvän, en annan med skolan... Och mycket mycket mer.. För min del, går det också skit. Jag är en av dem som får skit hela tiden. Non stop. Jag kan inte berätta allt men det handlar om mig och Theo och folk som vill förstöra. Jag har kämpat så länge nu för att inte bryta ihop. Men nu vill jag bara släppa taget. Släppa taget, och va för mig själv en stund. Men så tänker jag efter. Jag är en stark tjej inom mig. Jag vet det. Så jag kan inte låta dem andra trampa på mig. Jag kan inte.



Som tur är, har jag en säker person vid mig.Theo. Jag känner mig så bra vid honom, han får mig att tänka annorlunda, han får mig att vara mig själv. Han gillar mig för den jag är. Han kämpar på något sätt med mig. Han skickar "Courage... <3" vilket betyder "Lycka till". Och det är den ÄNDA som förstår mig just nu. Av drygt 5 bra vänner jag hade innan, finns det bara en jag kan lita på just nu. Hur hemskt låter inte det ?
Men nu tänker jag inte låta mig förstöras av idioter. Jag ska vara mig själv från hit till ---------> dit. Även fast det här inlägget låter som om jag ska begå självmord, måste jag ändå påpeka att jag mår trots allt bra. Jag behövde bara skriva ut mig lite. Skriva hur det känns att har "vänner" ... Jag är lycklig, jag är glad. Jag har bara haft en dålig dag.



Vi hörs ! ♥






Hur jag känner mig.

Ibland känns det som en stor kula i min mage. En kula som får mig att vilja sluta gå. När jag känner hur tung den är, vill jag bara lägga mig i min säng, ta hörlurar och min musik, för då känner jag inte kulan längre. Jag får inte ont längre. Jag mår bra, jag mår jättebra. Men värför ska allting vara så svårt ? Jag försöker att vara snäll hela tiden, jag försöker att få alla glada, men jag orkar ingen mer. Jag orkar inte få så mycke skit varje gång jag gör någon glad. Jag orkar bara inte. Jag saknar mina riktiga vänner, mitt hem. Visst, jag trvis jättebra här, jag älskar det. Men jag vill bara ha mina vänner tillbaks. Dem riktiga, dem som får mig att vara mig själv hela tiden, för dem vet vem jag är och dem står inte och kristerar hur jag ser ut eller hur jag tycker om saker och ting. Min skola här, är typ Gossip Girl, fast vare. Man kan inte vara med någon person för då blir det bara problem. Förstår ni värför ? Jag kan inte fatta det här. Varje dag får man reda på något nytt rykte. Imorgon kanske det blir min tur.
Jag orkar inte det här längre. Värför hålla på att bråka och tjafsa om hur den personen klär sig om hur en person ser ut, om hur en annan reagerar. Lev livet ! Okej ? Gå det att leva livet bara för en dag ? Jag vill tillbaks till Stockholm, räcker med 1 dag, bara för att krama mina vänner och säga hur mycket jag älskar dem. Saknar er. Alla ♥



Godmorgon

Drar till skolan nu, hörs ikväll ! ♥
Utsikten från mitt fönster !

Grattis Jules !

Har pluggat klart nu och ska ta en dusch och sen läsa klart min bok. För övrigt glömde jag att gratta min lillebror, Jules, som fyller sex år idag ! G R A T T I S ♥

Haha, det var det .. Annars så håller jag på att sms:a med min kära Theo ♥ och jag är alltid lika glad när jag pratar med honom !
Aja, ska gå och ta min dusch nu, see ya !
just nu... oh herre guu..

Monday

Hemma från en jättehärlig men ändå konstig dag.
Orkar inte berätta i detaljer men hur som helst så kom jag hem med ett stort leende på läpparna !
Om typ en halvtimme ska jag möta upp Anna (min svenska granne) och så ska vi äta en fika och plugga på Starbucks eller nåt som ligger på gatan. Riktigt mysigt tycker jag !
Men vi hörs senare ! ♥

Mys

Har precis tagit mitt söndagsbad och känner mig jätteren nu. Skönt ! Sitter i mina röda... hum, vad heter det ? Jag visar på bild istället .. hehe
Hur som helst, nu ska jag gå och äta middag och sen göra klart en grej i spanska och sedan gå och sova.
Vi hörs ! ♥

Jaa, det är dem här jag pratar om .. Kan inte komma på avd det heter ..

Varmt och skönt !

Är hemma nu. Det var länge sen jag blev så nöjd av mina nya kläder ! Köpte två identiska tröjor fast en är vit och den andra är typ indigo. Köpte även ett par svarta jeans, som sitter väldigt bra. Vet inte om det kommer komma upp på bild men kanske någon vacker dag. Annars är det idag verkligen jätteskönt ute. Körde på mina shorts och ett linne. Skönt att man kan gå runt så där fortfarande utan att frysa ! Fast det ska tydligen bli kallt snart ... Gäller att passa på.
Ska gå och plugga nu, har haft lov och börjar skolan imorgon igen vilket känns otroligt segt fast så ser det ut... Ska verkligen plugga hårt i några timmar för att sen ta ett skönt söndagsbad och göra mig redo inför den kommande veckan. Go girl !

Vi hörs ! ♥





just nu...



Shopping Time

Hej hej,
igår blev det ej någon uppdate eftersom vår internet dog igen fast nu har IT-gubbarna kommit och fixat så den ska fungera ordentligt !
Ni missade i alla fall ingen viktig information igår kväll, jag gick inte ut och träffa Theo eftersom jag orkade verkligen inte, så jag kollade på Friends with Benefits med min bror. Rolig och underhållande film !
Nu ska jag sticka med mammsen för en shopping runda, visar kanske sen så stay tuned ! ♥
Haha, hittade en gammal bild på mig .. Så kan det se ut när jag har energi, bjuder på den !

Memories

Minns hur jag inte ville komma hit. Minna hur jag var arg hela tiden när vi pratade om Shanghai. Nu skrattar jag varje gång jag tänker på det igen. Jag älskar Shanghai så mycket, trivs jättebra här. Nu när jag har träffat så mycket fint folk och Theo så inser jag "tänk om vi inte hade fkyttat hit"...
Alla som har chansen att flytta hit, bara måste komma. Det är jättebra här. Jag lovar.
Jag och min bror i flygget på väg hit

Bloggen

Tänkte göra några nya ändringar på bloggen. Trvis inte med den. Måsta ändra. Nununu !

Miss you...♥


Glad tjej skriver

Hej hej,
idag skiner solen så mycket och det känns som sommar. Ska plugga helda dan och ikväll kanske jag träffar Theo ♥. Tror vi äter middag tillsamans och sen kanske vi bara ska vara med varandra.
Hur som helst, hoppas ni alla får en jätteskön lördag!
Vi hörs !

BACK !!

Wooohoooo ! Internet fungerar igen ! Såå glad. Kommer uppdatera en massa nu så stay tuned ! ♥

Yesterday...

... var en av dem bästa dagarna i mitt liv ! Nu pratar jag seriöst, jag hade det så himla kul och mysigt.
Började med att jag träffade Camille och JF för att äta lunch och snacka lite. Vi pluggade också i någon i timme vilket vi var väldigt stolta över. Sedan åkte jag hem, tog ett bad, fixade mig lite snabbt och drog mig till Camille för att fixa mig lite bättre.. Efter någon timme, tog vi en taxi till skolan och mötte upp Martin (Camilles pojkvän) och Theo ! Hur bra kväll som helst ! Camille kunde inte sluta prata och gjorde mig skratta så mycket och vi hade det så mysigt alla fyra...
Sen åkte jag hem med Camille och vi lämnade killarna gå hem, orkar inte berätta i detaljer men tänk er bara en kväll i en park med "dubbeldejt", hur kul som helst! Eftersom Martin och Theo är jättebra vänner och Camille och jag också, kommer det lätt att göras om ...

Tack för igår !


04/10/2011- Theo

Ett datum som jag kommer minnas länge. Träffade Theo och vi var med varandra i nästan 5 timmar, så bra ! Det var verkligen värt att åka till skolan (1 timme med taxi..) för att träffa honom :)
Han får mig att må så bra ... Jaa, det var väl allt jag hade och säga om denna dan, haha.. Hur som helst så var den underbar !


Svårt med wifi

hjälp .. ingen internet hemma, mammas dator har inte å,ä,ö, ingen internet på närmaste kafeet ... men nu mobilbloggar jag från min iphone i en liten stad som ligger 2 timmar ifrån Shanghai. Tänkte uppdatera så mycket som möjligt innan jag åker hem för då blir det antagligen ingen internet igen..

Vi hörs !


Still no internet

Fortfarande ingen internet, ar pa mammas dator nu.. forsoker verkligen fixa for jag har sa mycket att beratta ! :D

Vi hors ! ♥

 

 


Ingen internet, igen

Jag forsoker att uppdatera nar internet vill fungera igen ..

Never gonna leave this bed - Maroon 5

Jag är så lycklig. Det är nu som jag inser att jag har så mycket fint i mitt liv. Jag har det så bra.

Sovit hela dagen !

Somnade typ 1 i eftermiddag och vaknade 6 ... Har i princip sovit hela dagen, men jag tror att det behövdes. Hade det så tråkigt imorse och jag skulle ändå inte göra något under dagen så jag bara längtade efter kvällen för då smsar jag med Theo ! Så nu ska jag äta middag och sen kolla på någon film men mobilen i handen ♥
Igår pratade jag med Maud på skype, vilket var så roligt som vanligt ! Vet inte om jag nämde det redan i bloggen men jag har ju lov och det är ju inte helt fel. Så good luck den här veckan för er säger jag bara :)
Nu ska jag dricka upp min cola och dra mig till matbordet och sen smsa !! G L A D



Hittar ingen lämplig bild så det får bli denna ! Gammal Gammal bild säger jag bara !

New In - Sephora + H&M och Starbucks


• Menthol spray - Nail pencil -- Spehora (present eftersom vi betala för mer än 1000 spänn) 45 SEK/s



• Foundation - Parfym (bästa köpet) -- Sephora 150 SEK och 600 SEK.



• Mascara -- Sephora 75 SEK och Muffin -- Starbucks ♥

Tyvärr har jag inga bilder på innehållet som finns i H&M påsen därför att jag fick inga bra bilder men köpta i alla fall underkläder och en jättemysig tröja som kanske kommer upp på bild ...
Vi hörs !


Vaknade nyss

Godmorgon gott folk,
vaknade nyss av ett sms från theo där det stog "<3" ! Blev såå glad !!
I alla fall, idag vet jag ej vad jag ska hitta på.. vill shoppa idag igen men jag vet inte om mamma går på det :/ får se. Juste, lite rolig fakta; bloggar från iphonen, lite annorlunda men det är kul ! Aja, ska gå och kolla på film och sen äta lite.

Vi hörs !


Make something cool everyday.


Waouh

Hej alla,
är så otrolig glad just nu. Jag vill bara ställa mig på ett bord och dansa loss ! Vad jag gör just nu ? Smsar med Theo ♥ Åååh vad jag gillar honom. Haha, annars har jag väl inget specielt att berätta, älskar livet och det är väl allt just nu ! Senare ikväll ska jag skypa med Maud, undra om jag kommer kunna hålla mig still, hehe ..
Vi hörs !

Du är min ♥


Back !

Yeees ! Är tillbaka nu. Har längtat efter internet. Eftersom jag ej har bloggat på 2 dygn tänkte jag berätta lite kort om dem. I fredags så var det verkligen en kaos dag ... Började med att det blev lite bråk för en historia men tillslut börja vi skratta om allt för vi hade missförståt varandra från början. Annars blev det bara bättre och bättre ; va med Theo (han jag kallade för T innan) under lunchen och sen smsade vi under lektionerna ( ojoj .. ) och sen sågs vi när vi hade slutat. Jättemysigt !
Men sen hade jag en jättejobbig kväll: blev lite strulit mellan 3 kompisar och tillslut kom allt på mig ? Vet inte ens hur det gick till men det var i alla fall jättejobbigt eftersom jag hade ingenting med saken att göra. Fy.
Men tillslut somnade jag med mobilen i handen efter en gulligt sms från Theo där det stog "God natt gulliga Astrid. Stora stora pussar". ♥
Idag har jag varit på stan med mamma och shoppade lite mycket, men jag klagar inte. Blev jättenöjd med mina nya kläder och prylar och tänkte dela med mig om dem (vet att jag alltid säger att jag ska visa er men den här gången ska jag verkligen göra det). Stannade också på Starbucks, inte helt fel det heller ! Och sen rullade vi hemmåt. Jättetrevlig dag med min älskade mamma !
Nu ska jag gå och duscha och sen lägga mig i sängen och kolla på Bad Teacher

Trevlig lördag !



Mums


No internet - No uppdate

Hej alla,

som det star i rubiken, har jag ingen internet for tillfalet. Just nu ar jag pa min mammas dator men jag saknar dem 3 sista bokstaverna i alfabetet sa det ar jattejobbigt att lasa inlagget .. Jag hoppas jag kan skriva snart igen darfor att jag har sa mycket att beratta och visa ! Shopping Time

Vi hors ! ♥

jag kan ej lagga upp nagon bild eftersom internet ar sa segt ..


RSS 2.0