29/O6- I Frillesås

Hej på er alla glada !
Just nu befinner jag mig i härliga Frillesås ! Vädret är underbart och livet är bara underbart, kan det bli bättre än så här ?! Sommarlov är nog det bästa som finns; bada, sola, äta glass, sola igen, bada igen, äta glass igen haha... såå j-vla gött ;) Och varje dag hänger jag med Liwo, as skön brud ♥
-
Lite roligt att jag sa att det inte skulle bli någon uppdatering på typ flera månader men när allt är så bra, känns det som att man måste dela med sig lite av det goda, eller hur ?! Dock handlar min blogg om flytten till Kina och livet där borta men who cares egentligen ?
Vi hörs ♥
Vallersvik strand



Jag och Linnea ( Liwo )

Tidsinställt inlägg- På tåget

Hejsan !
Vid där här tidpunkten befinner jag mig på tåget som ska ta med mig och min bror till landet ! Otroligt skönt att jag har packat klart nu men otroligt segt att jag lämnar Stockholm ♥ Tänkte passa på och skriva en liten sak;

Till alla mina vänner:

Tack för dessa underbara år som jag har tillbringat med er ! Jag kommer saknar er så häääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär mycket ( egentligen går det inte att skriva eller över huvudtaget beskriva hur mycket jag kommer sakna er ! )
Hur som helst ska ni veta att jag är otrolig tacksam för att ni är så fina och jag hoppas på så mycket lycka i livet!
Don't worry, vi ses i December ♥
Puss ♥

Packat och klart...

... Inte riktigt men nästan ;) Finns en del kvar att göra i mitt rum men annars är det typ klart ! Det känns otroligt tungt just nu med tanke på att imorgon lämnar jag underbara Stockholm.
Igår kväll var det i alla fall super. Hade det riktigt mysigt med vännerna men på slutet blev det kaos... Usssh, fy, blä ! Blev kanske lite för mycket för mig, hehe.
Men måste dra nu och göra klart allt. Kram ♥

Shanghai, f-ck you !

Godmorgon, godmorgon !
Här sitter en trött tjej... Idag har jag verkligen jättemycket att fixa;
♦ Slänga saker som jag inte vill ha längre
♦ Börja packa mina två resväskor ( en till konfan och en till sommaren )
♦ Gå upp på vinden med möbler som jag lämnar i Sverige och andra småsaker som jag inte vill ha med mig..
Jaa, listan kan göras lång !

Men ikväll går ska jag till några så måste hinna göra klart allt viktigt först.. Ska dricka klart mitt kaffe och sen ska jag börja fixa mig.
Om vi aldrig skulle flytta till den dära j-vla staden, skulle jag kunna slappa hur mycket jag vill ... Så jag säger bara :
SHANGHAI, F-CK YOU !



Vi hörs ♥

Mobilblogg- Midsommar

Hej på er alla glada ! Hoppas ni har det super eftersom idag är det trots allt midsommar ! Själv är jag i Kungsängen tillsamans med mamma hos vänner, myyys :) Dock känner jag mig jättetrött även fast jag har sovit drygt 11 timmar... Normalt ? :O Jaja, det är inte synd om mig, vi hörs !

23/O6 - Sommarlov

Godmorgon ! Idag har jag kvar en examen från 9-11 och sen så har vi slutat skolan ! Wooho

Efter det, drar vi alla (eller nästan) till Friday's och typ fira att vi har sommarlov (?) eller bara vara tillsamans för allra sista gången ... jag kommer förmodligen gråta ---
Kram!
Samir och jag i lördags
-jag bjuder på den-
Usssh ..

Värmdö Distans

Kolla vad jag fick hem :

Jag kommer plugga distans i Kina ( enbart svenskan )



Ja, som ni kanske har märkt så kommer jag plugga distans i Shanghai eftersom det inte finns några svenska lektioner i skolan jag ska gå på. Det ska bli jättekul att pluga distans tycker jag ( har dock ingen anning värför jag tycker det ^^ )
Jaja, nog om det ! Ska gå och titta närmare vad som finns ♥

Sista helgen innan flytten

Hej på er alla glada !
Ikväll är det den sista lördan med mina fina vänner ♥ Och vi ska alla till Heidi där hon har fest :)
Har en klump i magen med tanke på att vi alla ska gå olika vägar sen i livet.. Usssh vad jobbigt.
Ska tillbringa hela kvällen där och mysa och prata och skratta och... Aa, har det superdupermega bra !

Nu börjar det allvarliga

Hej på er alla !
Idag är vi den 12 juni vilket betyder att flyten är om ungefär 2 till 3 veckor .. Jobbigt ;( Mamma vill att jag ska börja rensa saker och ting, men det lär ta en evighet, med tanke på alla saker jag har.
Det som ska ta mest tid är nog min hylla där jag har typ 98392472974 böcker och saker och sen är det väl alla papper och sånna jobbiga saker att ta hand óm ..
Har inte så mycket mer att säga, vi hörs inom en snar framtid ♥

RSS 2.0