Reality

Idag är ingen vanlig dag. Idag har jag fått EN IPHONE 4 ! Aweeeeesome !! Jag är så överlycklig just nu och hjärtat pumpar så otroligt snabbt när jag ser på den rena, fina, fantastiska vita iphonen ! Är i sjundehimlen. ♥

“There are hundreds of languages in the world, but a smile speaks them all.”

God Natt ♥




Fotograf: Sara Blomqvist

First Day In Shanghai


V
åran 1:a dag i Shanghai har varit bra ! Det började med att mamma hämtade upp oss på flygplatsen imorse klockan 7:00 och då drog vi direkt till vårt nya hem. En härlig, öppen och stor lägenhet på 6:e våningen. Vi äger en hel våning som kallas för 6C --> (sexxy) .. Haha, men vi saknar alla våra möbler så lägenheten är ju ganska
tom om man säger så, fast vi har en säng, matbord och såna saker som man verkligen behöver för att "leva".
-
Hur som helst, så drog vi sedan ner till ett franskt caffe som ligger mitt emot våran bygnad och köpte med oss hem goda franska varor som vi älskar ! MUSMS säger jag bara.
Senare tog vi en dusch ( hur fresssh känner man sig efter 12 timmars flygresa ? mm... ) och sen drog vi "centrum" för att fixa mobiler. Tyvärr kom vi hem med händerna toma därför att vi vill tänka efter lite till ! Håller tummarna att det blir en Iphone, men det skulle inte vara några problem tydligen.

-
Sen åt vi lunch på Donken (?) och så handlade vi lite mat och drog oss hemmåt. Juste, när vi gick över en gata va det en man med en systemkamera som fotade mig... lite små läskigt men kul ! Hahaaa. I alla fall, så drog vi hem och sov en stund och sen fick vi igång Fb lite grann (det är förbjudet i detta land om ni inte visste det) och efter att ha hängt där en stund, packa jag upp mina grejer och fixade lite grann tills våra gäster kom och tog ett glas champagne. Sedan drog dem vidare med brosan under kvällen för att festa antagligen !

-
I skrivande stund, samlar jag ihop lite bilder dels för bloggen och dels för mitt rum. Yeees, jag ska göra en häftig sak på mitt rum inom en snar framtid (mer info en annan gång).
-


Pocky





Mums !
Tillbringar min kväll med mina Pocky. Tyckte det va äckligt i början men när man äter några stycken så börjar man tycka om dem, vilket jag då nu gör. Pocky är en kexpinne av nåt slag doppat i en god blandning... Det finns att välja bland flera smaker (choklad, nötter, "cofee", blåbär, jordgubb ..) Det är bara och pröva sig fram !
-
Aja, vi hörs senare när jag har ätit klart mitt "godis" ♥

∞ Citat Time


In Shanghai

Framme i Shanghai gott folk ! Det är tidigt här och början pâ en ny dag ! Vi hörs senare ♥

Missing you

R. och L. ♥

Changes

När vi är framme i Shanghai, sâ kommer min blogg bli helt annorlunda. Det blir jättespännande att börja blogga om mitt "nya" liv, mitt nya land. Wow, det är sâ nära !
Hur som helst, sâ kommer det och ske förändringar pâ bloggens utseende: Ny design, ny header och allt ! Kommer bli jättekul och spännande att verkligen börja blogga om Kina - Shanghai -- A W E S O M E

Har redan börjat fundera pâ hur saker och ting kommer se ut, fast ingenting är bestämt ännu. Jag kommer be om hjälp ocksâ och allt, känns riktigt bra. Det jag vill är att ni har lust och läsa om vad jag gör och i vilken miljö jag lever i och sânt, att det ska vara roligt att läsa min blogg !
-
Aja, ska gâ och fundera lite till ..
Jag just nu.

Elle me dit - Mika ♥

Memories.
Glömmer aldrig vâra eftermiddagar pâ rummet pâ Korsika. Love it.

Citat Time

" Live, love, laugh " ♥




Jag och Vic (syrran)

Korsika- Le Grand Bleu

Mina tvâ veckor pâ Korsika kan inte blivit bättre. Hoppas ni kan förstâ med bara ord. Jag har gjort sâ mycket. Badat. Skrattat. Fotat. Skakat. Dansat. Filmat. Sportat. Solat. Sjungit. Skrikit. Sovit. Ätit. Varit en eftermiddag i en kajak. Hoppat. Chipsat (haha). Varit med underbara människor. Pratat. Grâtit. Haft (jätte)fina kvällar pâ stranden. Pussat. Kollat pâ stjärnorna. Flirtat (oj hehe...). Spelat beach volley. Duschat. Skulle kunna sitta här hela natten och berätta hur det va. Skulle ändâ inte vara möjligt att beskriva en sâdan upplevelse om man inte har varit där. Ett hett tips; ta nästa bât till Le Grand Bleu.





No Words

Hemma frân Korsika. Kan inte beskriva hur det känns. Jag känner mig sâ tom efter den hära sommarn. När jag âkte ifrân Frillesâs berättade jag om att jag hade upplevt dem tvâ bästa dagarna i mitt liv. När jag kom hem frân Vitsgarn (konfan), berättade jag att jag hade haft dem bästa veckorna i mitt liv. Nu är jag hemma frân Korsika och kan säga att jag har haft dem bästa veckorna hittils. Fast nu när jag tänker efter, har jag kommit fram till en stor sak; jag kan lätt säga till hela universum att jag har haft den bästa sommaren i hela mitt liv. No Words.




Kan det bli bättre än sâ här ?

IPHONE 4 ! Denna fina mobilen blir min i Kina :D Happyhappyhappyhappy ♥
-

I Frαnkrike

Hejhejhalo bloggen,

igâr kväll âkte vi till mitt andra hem här i Frankrike ! Hur nice som helst. När vi kom fram, gav pappa mig min konfirmationspresent... EN IPAD 2 ! Hur bortskämd känner jag mig inte nu ? hehe .. Jag sa ju för ett tag sen att jag skulle fota alla mina presenter men det kommer ta jättelâng tid sâ jag vet inte om jag kommer göra det.
-
Hur som helst, försöker komma över min längtan till lägret genom att tänka pâ det roliga som är pâ väg --> Vi âker till Korsika idag !! Känns som jag inte hinner komma hem innan jag âker igen. Men jag är hur glad som helst :D
Nu ska jag gâ och öppna tvâ presenter som jag har fâtt hem !
-
Vi hörs !
Jag och lillsyrran ♥

Saknar er så mycket

Har precis kommit hem och saknaden är otroligt stor

Kan inte komma på mer att skriva så jag få låta bilden tala..
Från vänster till höger: Alva, Fanny, Carro och jag
Ni är bäst tjejer, glöm aldrig det ♥

Mina bästa veckor ♥

Just nu är jag hemma.. För ett tag sen sa jag att jag hade haft dem två bästa dagarna i mitt liv, men nu har mina tre veckor på Vitsgarn lätt blivit dem bästa ! Skulle kunna skriva om varje dag eftersom alla har varit så underbara fast det skulle bli tråkigt då att läsa.. Hur som helst så tipsar jag alla om Vitsgarn om ni ska konfirmeras, helt klart det bästa.
Tack alla ledare och alla andra för att ni är så fina människor ! Nästa år så ses vi på INS/ASS, right ? ;) Love you ♥

Skriver mer senare, har bråttom nu.
Vi hörs !

RSS 2.0