Alla vet allt. Fuck off.

Känns så skönt ibland att bara "skriva ut sig", att kunna få ut vad man vill säga och vad man menar. Kommer skriva en liten sak här nedanför och ingen kommer förstå vad jag pratar om men det gör ingenting.
Det är så att jag har gjort ett misstag, och jag vet det. Inte mitt första och inte mitt andra. Men Igenting är mitt fel, jag har gjort vad jag skulle göra och nu är det upp till dig att hantera situationen. Jag borde ha varit tyst hela vägen, men jag vägrar förlora en vän som hon. Så jag har bestämt mig för att sluta ljuga. Tänk dig att du är kär i en kille och så är din bästavän tillsamans med honom utan att du vet någonting. Låter inte det hemskt ? Tycker du inte att du är en jättedum person ? Jag orkar inte ha all press på mig, så nu har jag sagt allting och nu är det upp till er två att snacka om problemet.




Just nu


People change

Hej,
sitter och pluggar, har massvis med saker till imorgon fast jag ville bara slänga en lite update för att det känns så länge sen.
Min dag ? Bra för det mesta. Juste, no more x.. Lång historia, fast jag tror att det blir bättre så här. Inte värt att fortsätta vara med honom om det är för att vara med en annan tjej samtidigt. Mm, nu kanske jag sa lite för mycket men nu vet ni .. Men något som känns väldigt bra är att jag inte är "heartbroken" om ni fattar. Jag känner inget specielt. Skönt !
Nu har jag vänt sidan och jag tänker bara köra på, inte tänka på det som har hänt. Nu när vi ändå pratar om killar och kärlek och allt annat, kan jag berätta en bra sak. Jag kanske låter som värsta bitchen men jag vill bara fortsätta leva och inte tänka på x. Jag har redan någon annan .. Jag vet, lite dålig stil men jag orkar inte se x med en annan tjej så jag har en ny jag med.. Träffade honom efter lektionerna, och vi snackade en massa, och aa vi kramades och ... hehe ♥

Kommer kalla den nya för T, för det är första bokstaven i hans namn (a
Vi hörs !
Gammal och helt random bild.

Have a nice day !

Godmorgon alla,
hoppas ni får en otrolig fin dag, prcis som jag. Vi hörs ikväll eller kanske i skolan ! ;)

God natt

Nu ska jag gå och sova ! Vi hörs imorgon, och glöm aldrig: Live your life ♥




Jag bryr mig inte längre om vad folk tycker om mig. Peace.


Läggdags

Nu ska jag gå och sova. Vet att klockan är bara halv 10 men jag har sovit så lite dem senaste dygnen, så jag måste ta igen dem förlorade timmarna. Hade i alla fall en jättehärlig dag fylld med kärlek och värme, precis som jag älskar ... Men vi hörs imorgon, kanske blir någon uppdate på morgonen, men jag tror ej det, stay tuned !

Lovelovelove ♥



Gammal bild på mig när jag hade lite tråkigt på mitt rum.. Så här kan det se ut när jag har tråkigt (14 år)

Kom precis hem !

Pust. Hemma kom precis hem efter en jättebra dag. Klockan är 20.00 här och jag är så trött och sliten. Värför jag kom hem så sent ? Stannade i skolan för att plugga ( duktig tjej ) och så tog jag bussen som går halv 7. Okej då, pluggade kanske 30 min och resten av tiden var jag med x ♥, han skulle också ta halv 7 bussen. Kul ! Han är verkligen u n d e r b a r med mig, och guuu vad jag gillar honom ... Nu måste jag gå och äta något för jag döör av hunger, och sen så ska jag ta ett långt och skönt bad, jag är så sliten ..
Vi hörs !

i'm not telling you it is going to be easy i'm telling you it's going to be worth it


Tur att du finns när det behövs...


mums ...

Home

Hola,
i morse var det lite kaos; hade jättelite tid för att äta och fixa mig - stress, fast jag klarade det fiint ! Kom till skolan 8:20 ! Bussen var blockerad i trafiken... Annars har jag haft en ok dag. Inget specielt. Träffade x en liten stund men nu har det typ blivit lite kallt mellan oss. Fast det går fint fint ändå ! Har väl ej så mycket mer att säga. Ska ta ett bad nu ! Sköönt.
Hade lite tråkigt i bussen på vägen hem ...
'

Mistake

När jag skriver på min blogg, känner jag mig på något sätt fri. Jag kan yttra mig hur jag vill, tycka hur jag vill, tänka hur jag vill, vara mig själv på något vis. Och det är jag så glad över ! Att vara mig själv. För jag vet att ingen kan säga åt mig att skriva annorlunda för att det är Min blogg och ingen annans. Det står Mitt namn och bara jag vet om Min kod. Det är därför som jag kommer att berätta följande sak, för allt på den hära bloggen är mitt eget val.
-
Igår gjorde jag något jättedumt. Dem första tankarna som kanske dycker upp är typ att jag har dödat någon, åkt motorcyckel, druckit, rökt på, haft sex, men inget av dem dära sakerna.
Vad jag gjorde kommer jag ej att berätta men det jag vet är att jag har sårat både mig själv och personer i min omgivning. Nu tänker jag på x till exempel; han har verkligen gett mig så mycket kärlek och värme, och jag har alltid känt mig trygg inom honom. Även fast han inte vet vad han vill och att vi inte är ihop så har han sagt till mig vad han känner och vad han vill från mig. I fredags till expempel, när jag hade bränt mig på benet, så gick vi ihop till sjuksystern och hon sa så här "Tack x för att du gick med henne hit, är det din flickvän eller ?", så kollade vi på varandra utan att veta vad vi skulle svara. Till slut sa han "ja, typ". Jag fick tårar i ögonen för att jag va så glad över vad han sa. Och sen när vi gick därifrån, så tog han i min hand i korridoren ♥
Och nu har jag säkerligen förstört vad vi hade bildat för jag inte tänker efter det jag gör och jag vet inte vad jag ska göra.
Jag har verkligen kämpat sen vi flyttade hit, att bli en bättre och nästan en ny människa. Jag har blivit det också. Jag känner mig mycket starkare och jag har bättre självförtroende, och det är för att jag har kompisar som får tro på mig själv, självklart hade jag det också förrut men det är inte samma sak därför att här kände jag ingen när jag kom och det första Marie sa till mig var "Du är så snygg och du ser så bra ut", och sen dess har jag känt mig mycket bättre i min kropp, accepterat mina former och mitt utseende.
X har också gjort så att jag känner mig bättre; han skickar alltid gulliga sms som "Söt som vanligt idag" eller "Tur att det finns så underbara tjejer som du", klart man känner sig bättre.
Hur som helst, det jag vill säga är att jag har gjort ett stort misstag igår och jag har också fått reda på en sak. Just nu hänger allting på mig : Om jag säger någonting, förlorar jag 3 till 4 vänner på en och samma gång.
Help me.



God natt ♥

Busy

Hej,
ursäkta för min sega bloggning idag, men jag har fixat rummet hela dan och sen har jag pluggat och gjort min SDSJA (söndag dusch som jag älskar) haha...
I alla fall, imorgon är det en ny vecka och jag hatar måndagar för att jag börjar 8, slutar 5 och träffar nästan inte x, så allt är skit på måndagar ...
Har inget mer att berätta.
Vi hörs !
jag vet, jag är tråkig som lägger upp samma bild ..

Stella

Jag har totalt glömt att visa er vår nya familjemedlem ! Stella kallade vi henne för och hon är så underbar. Hon blev vår i fredags, välkommen gumman ♥

Vi lever bara en gång

Efter att ha bott här i en månad kan jag konstatera många saker. Jag älskar den här platsen, jag har träffat många bra människor. Jag älskar min lägenhet, min omgivning, affärerna m.m, men det jag jag älskar mest av allt här, det är att jag är 101% mig själv. Jag har lärt mig att acceptera hur jag är, hur jag ser ut. Jag har lärt mig att säga nej när jag inte vill. Jag har lärt mig att våga ta steget och ta risken. Jag har lärt mig att kolla mig själv i segeln och säga "Astrid du är fin som du är". Jag har lärt mig att acceptera hur folk reagerar på mig utan att bli arg. Jag har lärt mig att ta skit utan att bli ledsen. Men mest av allt, har jag lärt mig att älska. Älska folk för det dem har. Älska folk för det dem ger mig.
Nu har jag bestämt mig att jag ska leva mitt liv. Ta risken. Nu tänker jag på x till exempel, som inte vet vad han vill. Jag ska ta risken, våga säga vad jag känner, och i värsta fall får jag ett nej, och vad kan det göra ? Jag blir sårad men glömmer och fortsätter. Go girl !



You don't break me, you make me stronger

Mitt ben just nu

KÄNSLIGA LÄSARE BÖR UNDVIKA ATT KOLLA PÅ FÖLJANDE BILDER




Man ser tyvärr väldigt dåligt men i verkligheten så är det såå äckligt att se ..

Godmorgon

Nihao,
Idag skiner solen och det är 25°C, nice !
Tänkte visa ungefär hur min dag ser ut:
♦ Fixa mig, smink osv... (10min)
♦ Städa rummet (1:30)
♦ Plugga (1:00)
♦ Massage på stan
♦ Shopping och middag med Leo
Fixa mig inför kvällen (1:30)
träffa x ♥

Ganska så chill dag tycker jag, men ibland måste man ta hand om sig. Ska gå och städa rummet nu !
Vi hörs !
Oj, någon råka visserligen fåga mig på bild ..


Burn

Hej,
-

jag lider när jag skriver det här. Har hela mitt ben är i ett bandage. Mitt ben bränns så det aldrig har gjort förrut. Jag känner mycket hat mot en motorcykel. Ja, jag bränt mig på en motocykel (som var på !) Nej, jag har inte kört eller varit på den men när jag sa hejdå till alla, vände jag mig om och brände mitt ben på motorn som var som sagt . Inget litet bränmärke, ta typ hela benet. Men jag gick i alla fall till skolsystern innan jag gick på min buss, med tårarna som vägrade att sluta rinna, och hon gav mig kräm och kallt vatten. Jag kan säga att det känns faktis inte så mycket bättre, that's life. Ussh, jag lider så mycket har så ont i mitt stackars ben. Jag som skulle ut imorgon ! Vad ska jag göra ? Kan lixom inte ha shorts med ett fet j---a bandage ! Få se hur det blir med det. Hade i alla fall ett litet leende mitt i allt gråtande: x va med mig hela tiden och tog hand om mig så väl ! Ååh ♥
-
Måste dra nu, har vänner som kommer hit för att fira min födelsedag ! Nice nice !
Jag mår jättebra !

Let's go


Empty

Hola,
håller fortfarande på att städa mitt kära rum, men vill man ha det fint, måste man göra vad som krävs. Annars, har jag som sagt haft en ganska konstig dag. Mm, kändes inte bra från början. Folk håll på o fråga vf jag klädde mig som jag var klädd idag (hade en rantig hoddie, where's the problem undrar jag ?), sen så har x ignorerat mig Totalt.. ja, verkligen jobbigt, men så är det ibland. Roligt att vara 15 !
Aja, nog om min depression. Imorgon ska vi äte middag med vänner för min födelsedag, och på lördag kväll ska vi ut, huntz huntz (maud, c'est pour toi ca), haha, ska bli riktigt kul ! Så glad att det är fredag imorgon, för fredag kväll means skype with Maud, vanligtvis i alla fall .. hoppas på det !
Ska duscha och fortsätta med rummet, snart är det klart och kanske det bli bild också ? Hehe ..

Vi hörs ! ♥
saknar hur du var innan ...

in school 

Fortfarande i skolan. Väntar på min buss, idag har det varit lite sisådär, vill inte prata om det när jag kommer. Hemma ska jag dansa och städa rummet ;) See ya !

YOUNG FOR EVER


Fullt på rummet

Hejsan,
idag har jag haft en jättebra dag, fylld med kramar, pussar, komplimagner, gratulationer och så, kul.
Kom precis hem från restaurangen och ska börja rensa lite på rummet eftersom jag har fått mina saker idag ! Skönt att äntligen säga "Home sweet Home".
Måste också ta tag i mina läxor och i telefonen, samtal med x, som vanligt skulle man kanske kunna säga nu ;)
Arkivbild



Wednesday

Ska alldeles strax gå och klä på mig och fixa mig inför en ny dag. Idag är det som sagt min kära födelsedag och jag har precis fått frukost på sängen och massvis med presenter, KUL !!
Vi hörs ikväll så kan jag berätta mer om min fantastiska dag ;)

Chill'in with my ipad

Nu ska jag gå och "försöka" sova. Eftersom det är min födelsedag imorgon kanske jag får samma problem som varje år (att man ej kan somna) men jag tror att det här året så kommer det gå jättefint eftersom jag är såå trött så att jag nästan somnar framför skärmen ...
Från en sak till en annan, så håller jag just nu på att spela lite spel på min ipad, vilket jag kan rekomendera om ni har somnproblem... yes, ögonen typ släpper framför skärmen som om det vore magiskt ;) Haha, jag har humor, det syns. Gaaah, min sista natt som jag är 14 år ! Spännande. Aja, ska gå och borsta mina tänder och släcka min lampa, dags för läggdags.
Mamma, ska vi be aftonbön ? ♥

Things

Mitt i hela plugget. Ville bara berätta lite om min dag. Skit. Bajs. Folk var så sura, många stölder har skett (inte mina grejer, som tur är), bråk åt höger och vänster (inte med mig), regnat hela dan, det har varit kallt och så har x varit så konstig, han sa saker som jag helst skulle inte velat höra ... Ja, vad kan man säga om en sådan dag ? Jag tycker helt enkelt att det kunde varit bättre. Mycket bättre. Men imorgon är det min födelsedag och då hoppas jag på det bästa !
-
Jaja, det låter mer dramatiskt än vad det egentligen är. Men att min dag var bra, det kan jag verkligen inte säga. Fast, det kunde ha varit värre.
Ska hoppa in i duschen nu, skrubba, raka, tvätta, la totale ! Skönt, det behövs just nu. Sen ska jag plugga klart och ringa till x, "prata ut" som man brukar säga. Inget dåligt som har hänt, jag vill bara förstå saker, och det är väl normalt ?
-
Hoppas ni har det bra där borta, kramar ♥



Två jättefina bilder på mig just nu. trött. sliten. smutsig. Great !

Fyller år imorgon !! ♥

Ohhhh yess ! Imorgon blir jag en stoor tjej ! Sjukt glad !
bild på en nyfylld 14-årig Astrid... People change

Brrrr !

Godmorgon,
idag är det jättekallt här .. 17C !!  Och det blir max 25C säger dem på min iphone ! Brrrr
Hur som helst, have a nice day !
Från vänster till höger: Shanghai förra veckan och Shanghai idag

L I F E I S B E A U T I F U L


So glad


Älskar känslan att få ett sms med jättegullig text. Oh yes !
x, du är min♥

Great Day !

Hola,
har precis kommit hem från en lyckad dag. Började lite dåligt (saknade folk, lektionerna var sega ...), men satan vad den blev bra ! Träffade inte x på hela dan utom innan min sista timme, då jag "råka" gå förbi honom (ja, det var genomtänkt.. ;) ) Men vi sa hej till varandra i alla fall och sen kommer den bästa biten .........trummvimsel....... i won't tell you ;) Haha..
Nej men jag vill ju inte heller berätta HELA mitt liv på internet, men bra var det i alla fall !
Nu ska jag väl smaska klart på min underbara glass och sen ska jag gå och duscha, plugga och blogga ?



God Natt

Nu ska en trött Astrid gå och lägga sig eftersom en ny vecka börjar imorgon. Den blir säkert fylld med överaskningar, kärlek och skratt (+ en födelsedag på onsdag, vems kan det vara .. ? hehe) Jaop, som sagt fyller (lilla) jag 15 år den 21:a september, alltså på onsdag, JAA!
Aja, nog om min födelsedag och allt annat, jag förväntar mig det bästa utav denna vecka. Pratade med x försesten... ojojoj ♥
Vi hörs imorgon !
Alltid lika bra kvalite på mina bilder ...

Say hello to...

...Min lilla kvällsfika ♥


Ready for a new week

Just nu håller jag på att städda rummet och lyssnar på bra music ! Toppen

Gillar att tänka efter när jag är helt ensam, det är så underbart ! Jag har kommit fram till att jag ska leva mitt liv för fullt, därför att det är bara för bra. Vi hörs nog innan jag går och sover, and don't forget to live ;)

Back on Track

Hello,
ursäkta för att jag inte har uppdaterat under helgen, har inte direkt tänkt på bloggen.
-
Hur som helst, så har min helg varit toppen ! Har inte varit hemma någonting så känns ganska skönt att sitta på min engen säng. Efter att vi hade slutat lektionerna i fredags, hängde jag lite med x och sen så drog jag men mina kompisar till stan.
Efteråt kände jag mig jätteilla så vi drog hem till Camille.
På lördag morgon, kom Marie hem till Camille och så pluggade vi (duktiga tjejer)och sen så badade vi, och träffade annat folk och kollade på film hos Leo tillsamans med Camille 1, Camille 2, Mathilde 1, Mathilde 2, Destiny, Simon, Marie och Clementine. Jättetrevligt var det.
På kvällen drog alla utom jag, marie, camille och leo eftersom dem bor där. Jag sov över hoa leo och på kvällen kom Max och Paul. Vi hade det väldigt bra och vi snackade om allt möjligt. Sen så drog dem och jag stannade med Leo och vi tog ett bad och gick o la oss eftersom vi var väldigt trötta. Jättebra helg !
-
Nu ska jag plugga klart och sen ska jag prata med x ♥
-
See ya !

Morning

Good Morning sunshines ! Här skinner solen och jag är beredd på min nya dag fylld med massa överaskningar ! See ya ♥

Tänk om...

... man kunde vara borta för en dag. Ensam. Frånkopplad. Långt.
... man kunde vara borta från staden. Mobilen. Datorn. Kompisarna. Familjen. Ljudet. Skolan. Plugget
... man kunde vara Fri.



Tired (of you)

Nu ska jag gå och lägga mig. Är otroligt trött så ska bli rioktigt skönt att få sova .. mm ! Hoppas alla har haft en bra dag så hörs vi imorgon ! Sov sött

Bild i repris, why not ?

Building a family - Mark Isham

Lyssna och njut. ♥

Life goes on

Är hemma nu. Har duschat och ska starta plugget. Har så enormt mycket till imorgon men i can do it !
För övrigt var min dag super utan på slutet då jag skulle gå och ta min buss. Hände en grej och jag blev jätteledsen men jag har lärt mig att säga "Don't cry, just say fuck you and smile" ! Oh yes.
Annars, så har det varit såå varmt idag (typ 35 skulle jag kunna gissa på) och nu är klockan 19:16 och det är 30C varmt ... Tungt.
Vi hörs !

Life goes on



Tänderna rena och lampan släckt

Godnatt allihopa ! ♥



Vi har pratat med "x", det gick jättebra
Imorgon blir nog super. Förhoppningsvis.

Tack Linnea !

För din länk ! Om ni kollar åt vänster om bloggen, så kan ni hitta mina länker där Linneas finns, checka !



my baby ♥

Baby I'm yours

Hemma från en ganska Ok dag. Hade inte många timmars lektion, så jag hade tid att se x som jag kommer kalla honom från och med nu. Vi bestämde att prata ikväll, på Fb, kul ! Fast inte .. Det är jättesvårt att beskriva min "situation". Det kanske låter som om allt är fylt med glitter och kärlek, men så är det absolut inte. Men jag vet att det kommer bli jättebra om vi får i ordning allting, jag bara vet det.

Nu ska jag väl plugga i någon timme eller sådär, sen tänkte jag väl duscha, kanske fixar lite på bloggen (som ni vet så kommer jag byta min design och header ganska ofta för att testa lite olika saker) och så ska jag äta oreoooosss
Vi hörs ! ♥

Good night

Ska sova nu. Great. Kändes verkligen inte bra idag, det har inte hänt någonting speciellt utom vad jag skrev i förra inlägget men annars är det nog bara tjejproblem ni vet.. Usch, take me away.


Love me


Hur jag känner mig ? Ja, det undrar jag också. Blandade känslor. Idag träffade jag killen som jag träffade i lördags och aa, kändes jättedåligt. Men vi "jobbar på". Långsamt men mot en bra väg. Förhoppningsvis. Merci.
Vi jobbar på... Det kommer bli bra. Vi vet det. Han sa det.

Another Day

Hemma från skolan. Ingen bra dag. Alls.
Förklarar senare, men nu ska jag duscha.
Fan.







Live your life

LIFE is short.
break the RULES
FORGIVE quickly,
KISS slowly, LOVE truly,
LAUGH uncontrollably,
and NEVER REGRET
anything that made you SMILE.

Need some sleep

Efter många timmars jobb ska jag äntligen lägga mig i min sköna säng och sova. Jag har haft en jättejättejätte bra helg här med många händelser och till och med en härlig natt på toaletten med Marie och Camille.. Jag har glömt att berätta denna episod men jag berättar imorgon !
Hur som helst vill jag skicka en godnatt puss till Sverige och önskar er en trevlig eftermiddag och natt ! ♥
Från mitt fönster- ursäkta kvaliten ..

Tips:
Losing my way-
Justin Timberlake ♥

Oh yes !

Ska plugga i någon timme eller två,
vet ej om det blir någon uppdatering sen,
stay tuned ♥

Det fanns något men jag vet inte riktigt vad

The first step to getting the things you want out of life is this: Decide what you want.

Nytt

Som man kan se, har jag ändrat lite på bloggen. Vet ej om det kommer bli sådär eller om det kommer att ske ändringar. Hur som helst så är jag ganska nöjd. Yes. ♥


Maud ♥

GRATTIS TILL MAUD SOM FYLLER 15 ÅR IDAG !!!! JE T'AIME ♥ PROFITE BIEN DE TA JOURNÉE.





Last Saturday Night

Waaow ! Vilken grym kväll ! Jag önskar att jag kunde berätta allting i detalj men tyvärr .. Kan i alla fall berätta början; jag packade ihop mina kläder inför kvällen och tog en taxi till Marie-Alice. Vi (ze girlzz) fixade oss och sen så drog vi till någon restaurang och träffade ett annat gäng som vi gick vidare med ... Allt jag kan berätta.

Camille och jag ♥

Helg

Tjena,
idag är det fredag vilket betyder att det är helg och här har vi en extra dag så vi blir lediga på måndag ! Najs, säger jag.
Annars, har jag haft en jättebra vecka; täffat nytt folk och aa det har bara varit allmänt bra ! Sen så tänkte jag göra en skype med Maud ikväll men får se hur det blir :)

Imorgon kväll, blir nog jättebra ! Jag ska ut och ha kul.. Kanske berättar mer ♥

Vi hörs !



jag just nu .. rinnande mascara och trött = superdupermega fin bild

What are Words ?


Mina senaste 48 timmar

Nu har är jag klar med mina uppgifter och jag kan nu uppdatera min blogg. Snart kommer jag "öppna" den till alla, och jag kan lätt säga att jag nästan inte vågar längre ! Ussh.. Men men, det krävs mod och det har jag väl (?).
Nu tänkte jag berätta lite om mina senaste dagar.
Jag har träffat nya människor som är jätte snälla, tjejer och några killar (ojojoj..). Humm, vill inte riktigt prata om detaljerna. Annars, så har jag också blivit straffad av min mattelärare.. Till imorgon, har jag att skriva s.20 ur min mattebok, såå mycket .. Men jag måste erkänna att jag verkligen inte lysnande på honom.
Annars, så har jag väl inte gjort så mycket mer intressant ! Kan bara säga att jag är så glad sen i eftermiddag, hehe .. Maud, skype bientôt, c'est presque urgent la !! ♥




Vitsgarn, 2011, saknar.

Vad hände ?

Blev så seg på uppdatering. Åtekommer om typ 1 timme kanske, kommer uppdatera en hel del ♥

På väg till skolan med The Rolling Stones

Nu är jag på väg till skolan med en ny och fresh t-shirt på mig med en bild på The Rolling Stones på , häftigt !
Har bråttom så vi hörs ikväll ! ♥

Min Söndag

Hejsan,
Idag har jag haft en trevlig dag med mamma (a. Vi åkte först till Carrefour och handlade mat + lite annat nödvändigt ( bh:ar, strumpor, skor, saker till skolan osv ). Sen åkte vi hem och åt lunch och sedan drog vi vidare till ZARA och H&M och köpte mycket fina saker ! Dock blev det lite mindre än vad jag hade förväntat mig men jag var jättenöjd med mina nya kläder. Var ju på jakt efter ett par svarta shorts som är höga, tajta och med dragkedja på och precis när vi gick in på H&M, såg jag ett par !! Jag blev såå glad !
Jag kommer visa upp bilder på allt senare ( känns som jag bara måste göra det eftersom det är min första shopping i Shanghai ;) ), men jag gör det framåt kvällen därför att jag ska nu plugga i någon timme eller nåt !
Vi hörs om några timmar ♥

All Day, All Night

God morgon, hoppas alla sover gott i Europa, här jag jag precis fixat mig till dagen. Klockan närmar sig 12.40 och jag väntar på mina kära vänner, Leo och Camille, till en liten tur på stan. De ska visa mig runt och vi tänkte äta lite lunch och snacka gossip (måste ju meddela att min skola är nog den värsta gossip skolan jag har gått på). I alla fall, efter det ska jag hem och byta om till bikini därför att sen ska jag rulla vidare med mamma till vänner och bada (?), det ska bli riktigt nice tror jag !
Senare på kvällen, ska jag kanske stanna hemma eller så går jag ut med några (många) till ett event som heter "Black & White", men som sagt så är det ej bestämt eftersom det är bara en vecka sen som jag är här och jag vet inte riktigt om det är en bra idé om man säger så :)
Inatt ringde Maud också, riktigt mysigt tyckte jag även fast klockan var 2:27 här i Shanghai men eftersom det var Maud så var det inga problem. Dock tror jag att jag bablade lite i sömnen eftersom jag vaknade av att hon ringde så jag hade inte riktigt vaknat om man säger så :O Skype bientot ma soulmateuuuuuuuuuuh ♥

Vi hörs nog lite senare, måste ladda mobilen och susa iväg ;)

Mycket plugg - Lite uppdate

Jag är i en period med mycket plugg och sånt vilket gör saker och ting lite komplicerat ( har inte tid med bloggen ). Snart kommer jag med uppdatering om jag hinner ♥

RSS 2.0